Pirates Of Islets

Världen i Pirates Of Islets är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pirates Of Islets, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Ett fantastiskt piratäventyr väntar dig i Pirates of Islets, ett roligt skicklighetsspel på Hetaspel.se. Den vackra grafiken och den glada musiken kommer snabbt att ge dig ett leende på läpparna, och kontrollsystemet med en knapp kommer att hålla dig sysselsatt i timmar!

Som pirat är du alltid på väg, men tajmingen är alltid avgörande! Det du måste göra är att se till att hoppa vid rätt tidpunkt och driva dig till andra öar, var och en med sina egna skatter och utmaningar. Tänk på att det finns otaliga skatter, mynt och kraftfulla föremål från en ö till en annan, så planera din bana därefter!

Följ med på piratäventyret på Hetaspel.se! ARGH!

Liknande spel:

Gillade du Pirates Of Islets? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.