Hot Dog Bush

Världen i Hot Dog Bush är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Hot Dog Bush, ett av våra bästa matlagningsspel!

Att göra den perfekta burgaren är ingen lätt uppgift, men när du är USA:s före detta president blir det ännu mer komplicerat. Kundlistan är inte en normal lista så... önskar dig all lycka!

George W. Bushs presidentskap har avslutats, men vad är hans nästa karriärval? Tja, för tillfället ska han sälja korv till alla hungriga människor i New York! Se kundernas måltidsönskemål ovanför huvudet och tillaga korvarna enligt önskemålen. Koka inte korvarna för mycket, annars måste du slänga dem. Servera så snabbt som möjligt för att få bättre dricks och låt inte kunderna vänta för länge, annars kommer de att gå därifrån. Uppnå ditt dagliga mål och arbeta dig upp från Bronx till Wall Street! Allt eftersom du gör framsteg blir fler menyer tillgängliga. Har du vad som krävs för att driva stans bästa korvkiosk?

Förbered varmkorv och andra typer av mat utifrån kundernas beställningar och klicka eller dra sedan maten för att tillaga och servera kunderna. Glöm inte att nå målmängderna för varje nivå för att gå vidare till nästa nivå.

Liknande spel:

Gillade du Hot Dog Bush? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatlagningsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.