Insta Princesses Autumn Fair

Världen i Insta Princesses Autumn Fair är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Insta Princesses Autumn Fair, ett av våra bästa klä på spel!

Det kan vara svårt att veta hur man ska klä sig den här tiden på året, men det finns många plagg som tar dig från varma sommardagar till kalla höstkvällar.

Men ingenting kan hindra dessa prinsessor från att se fenomenala ut, inte ens vädret utanför. Med höstens ankomst bestämde de sig för att överraska sina följare på sociala medier med några avundsvärda höstoutfits.

Men hösten kommer inte ensam, höstens evenemang och firanden kommer också. Halloween är en av dem, så prinsessorna har bestämt sig för att överraska oss med de kusligaste pumporna som någonsin skådats.

Börja med att rengöra pumpen. Välj sedan ditt favoritmönster. Du kan välja ett kusligt ansikte eller ett glatt ansikte. Därefter kommer den svåra delen: att skära ut pumpen. Glöm inte att tända ljuset så att pumpen vaknar till liv. Placera den på en sådan plats att alla förbipasserande kommer att lägga märke till den. Är inte Halloween roligt?

Liknande spel:

Gillade du Insta Princesses Autumn Fair? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.