JollyWorld

Världen i JollyWorld är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela JollyWorld, ett av våra bästa cykel spel!

På JollyWorld måste du hålla balansen på en cykel och för att göra det måste du noggrant anpassa din hastighet och riktning för att inte tippa över i den förrädiska terrängen. Det är en balansakt på cykeln, men du måste också inte tappa nerverna och fokusera djupt för att inte ramla av cykeln.

Om du vill spela JollyWorld måste du se till att gore inte är något som stör dig, för spelet kan bli ganska våldsamt och nivåerna är mycket farliga att navigera. Du kan förvänta dig massor av spikar och andra faror som omedelbart kan stoppa dig på din väg till mållinjen.

Men om du inte är en gnällig person kan du förvänta dig oräkneliga timmars underhållning på Hetaspel.se när du spelar nivåerna från Hetaspel.se, och när scenerna är skapade av användare från hela världen kan du förvänta dig ett nästan oändligt utbud av underhållning.

Liknande spel:

Gillade du JollyWorld? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårcykel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.