Klondike Classic Solitaire

Världen i Klondike Classic Solitaire är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Klondike Classic Solitaire, ett av våra bästa patiens spel!

Klondike Classic Solitaire är en underbar Solitaire-variant med sina egna, vackra varianter. Huvudmålet för det här spelet är att fylla alla fyra fundamenten genom att följa den stigande färgsekvensen. Du får dock flytta dessa fallande sekvenser med valfritt antal kort till vilken annan hög som helst. Om du vill kan du också flytta högen till en ny cell om du vill.

Spelet tillåter bara att du lägger till kungar på de fria cellerna, så det är något du måste fokusera på. När du spelar kan du dra ett kort om det inte finns några fler drag på brädet. Klondike Classic Solitaire tillför en underbar strategi till solitärupplevelsen, och du kan spela det här fantastiska spelet om och om igen. Det är det som verkligen gör det roligt, och i slutändan kommer du att bli förvånad över hur roligt det kan vara.

Det är möjligt att spela om bara för att försöka få en bättre poäng. Klondike Classic Solitaire finns på Hetaspel.se och du kan spela det otaliga gånger för att försöka uppnå bästa möjliga poäng. Ge det ett försök själv och du kommer att bli förvånad över upplevelsen!

Hur man spelar

Använd musen för att välja korten om du använder en dator eller tryck på skärmen för att välja dem om du använder en mobil enhet.

Liknande spel:

Gillade du Klondike Classic Solitaire? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpatiens spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.