Magic Match

Världen i Magic Match är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Magic Match, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Res till ett magiskt och fridfullt rike och träna din observationsförmåga när du spelar Magic Match, ett roligt spel fullt av livfulla färger. För att vinna i Magic Match måste du hitta minst två element av samma typ, som dessutom ligger bredvid varandra, och klicka på ett av dem. Detta kommer att eliminera dem från spelplanen och även ändra konfigurationen av scenen. Detta gör att det också finns en del strategi inblandad.

För att hjälpa dig att rensa spelplanen finns det också olika föremål som du kan välja. Saker som bomber, som rensar ett litet område i närheten av dem, eller en raket som rensar allt i en rak linje.

Och eftersom utmaning alltid gör saker och ting lite roligare finns det i Magic Match vissa villkor som du måste uppfylla för att gå vidare till nästa nivå. I det övre vänstra hörnet av skärmen ser du hur många brickor av en viss typ du måste rensa, och i övre mitten av skärmen har du det maximala antalet drag du får göra.

Upptäck ett annat avkopplande spel på Hetaspel.se och försök att rensa brädet på så få drag som möjligt.

Liknande spel:

Gillade du Magic Match? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.