Mahjong Dark Dimensions: Triple Time

Världen i Mahjong Dark Dimensions: Triple Time är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mahjong Dark Dimensions: Triple Time, ett av våra bästa mahjongspel!

Mahjong Dark Dimensions: Triple Time lägger till ett unikt element till de mahjong-regler som du känner till och älskar, och det är det faktum att för att hålla klockan igång och spelet igång måste du fortsätta matcha brickor som har en tidsbonus på sig. Snabbhet är nyckeln i Mahjong Dark Dimensions: Triple Time och endast veteraner av det klassiska brädspelet kan överleva tillräckligt för att vinna detta utmanande spel.

Du kan bara välja brickor som inte är blockerade av andra brickor på deras vänstra och högra sida. Och se till att rotera brädet för att se brickor på alla sidor.

Spela en unik version av mahjong på Hetaspel.se när du provar Mahjong Dark Dimensions: Triple Time.

Liknande spel:

Gillade du Mahjong Dark Dimensions: Triple Time? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.