Mahjong Dimensions: 470 seconds

Världen i Mahjong Dimensions: 470 seconds är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mahjong Dimensions: 470 seconds, ett av våra bästa mahjongspel!

Mahjong Dimensions: 470 seconds får dig att tänka på Mahjong på ett helt nytt sätt, eftersom det populära spelet är placerat i 3D och du måste hitta två brickor av samma typ genom att flytta kubens sidor. Mahjong Dimensions: 470 seconds är ungefär som att spela Mahjong på en Rubiks kub och tillför ett nytt element till upplevelsen av att hitta två vackert ritade brickor av samma typ, vilket gör att du återigen blir förälskad i spelet.

Och när du väl börjar spela Mahjong i den här stilen vänjer du dig snabbt vid att en ny dimension läggs till och hittar paren på nolltid. En sak är säker, oavsett hur du modifierar Mahjong kommer upplevelsen alltid att ge dig ett leende på läpparna.

Sätt ditt tålamod och minne på prov och ha kul på Hetaspel.se med vårt breda utbud av Mahjong-spel.

Liknande spel:

Gillade du Mahjong Dimensions: 470 seconds? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.