Mahjong Dimensions: 640 seconds

Världen i Mahjong Dimensions: 640 seconds är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mahjong Dimensions: 640 seconds, ett av våra bästa mahjongspel!

Mahjong Dimensions: 640 seconds tar den formel du känner till och älskar som får dig att komma tillbaka för en ny omgång mahjong och lägger till två nya unika element: det ena är att spelet är i 3D, vilket får dig att tänka på helt nya sätt om detta klassiska spel, och det andra är att du måste avsluta nivån på exakt 640 sekunder.

Dessa två förändringar kan vara precis vad du behöver om du vill se mahjongspelet i ett helt nytt ljus. Förutom dessa två tillägg kan du fortfarande förvänta dig det roliga spelet och spänningen i att hitta två matchande brickor på brädet. Men nu är brädet i 3D, så se till att vara mycket noggrann när du letar efter ett par.

Ta mahjong i en ny dimension med Mahjong Dimensions: 640 seconds och få det bästa resultatet på Hetaspel.se.

Liknande spel:

Gillade du Mahjong Dimensions: 640 seconds? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.