Mahjong Solitaire

Världen i Mahjong Solitaire är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mahjong Solitaire, ett av våra bästa mahjongspel!

När du gör en lista över avslappnande spel kommer du nästan säkert att inkludera mahjong och solitaire, som är ett av de mest ikoniska spelen du kan hitta om du vill tillbringa en stund i lugn och ro. Men när man sätter ihop de två spelen, som Mahjong Solitaire har gjort, får man en kombination som kommer att hålla dig underhållen i timmar eftersom spelupplägget i båda dessa spel har stått sig väl genom tiderna.

I Mahjong Solitaire hittar du reglerna för mahjong och poängsystemet för solitaire. För att vinna måste du matcha brickor som är av samma typ, två i taget, men du kan bara matcha de brickor som ligger i kanten av brädet. Poängen för matchningen bestäms av antalet brickor som finns kvar på brädet, men varje bricka är värd olika många poäng, precis som i ett kortspel.

Spela ett hybridspel som kombinerar två klassiska spelupplevelser på Hetaspel.se och ha kul!

Liknande spel:

Gillade du Mahjong Solitaire? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.