Mahjongg Candy

Världen i Mahjongg Candy är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mahjongg Candy, ett av våra bästa mahjongspel!

I Mahjongg Candy sätts ditt fokus särskilt på prov, för förutom det klassiska spelet som du känner till och älskar från det häftiga mahjongspelet måste du också kämpa mot ditt begär efter godis, för här måste du matcha två läckra godsaker för att få bort dem från bordet.

Den vackra grafiken kommer definitivt att väcka din aptit på något sött, men här är spelupplägget mer beroendeframkallande än någon form av sötad mat. Den glada musiken kommer att få dig att nynna på nolltid också.

För att vinna nivån måste du matcha två godisbitar som är av samma typ, ett par i taget. När du har tagit bort dem alla går du vidare till nästa nivå. Du kan bara välja godis som ligger på kanten av stapeln, så tänk noga på hur du hanterar dess layout.

Spela ett annat fantastiskt mahjongspel på Hetaspel.se och se hur många par du kan hitta.

Liknande spel:

Gillade du Mahjongg Candy? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.