Masquerade Ball Sensation

Världen i Masquerade Ball Sensation är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Masquerade Ball Sensation, ett av våra bästa klä på spel!

Maskerad i ett mysterium och en stor sensation - det är så här man ska gå in i den stora salen på en maskeradbal! Du kan delta i denna händelse endast på inbjudan, och dessa prinsessor har fått inbjudan. Du kan föreställa dig hur exalterade och glada de är över att få delta i ett sådant evenemang. Allt de pratar om är vad de ska ha på sig. De vackra klänningarna från renässansen, Venedig eller den viktorianska eran står uppradade i garderoberna; de måste bara välja en, men vilken? Och när man väl har hittat rätt klänning måste man hitta en matchande mask och tillbehör till den. Det låter som mycket arbete och det är det verkligen. Kan du hjälpa dem?

Liknande spel:

Gillade du Masquerade Ball Sensation? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.