Mega Anime Avatar Creator

Världen i Mega Anime Avatar Creator är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mega Anime Avatar Creator, ett av våra bästa rinmaru spel!

Spela spelet Mega Anime Avatar Creator från Rinmaru för att ge liv åt alla mangafigurer som bara existerar i din fantasi! Letar du efter en unik, skräddarsydd avatar för ett onlineforum? Vill du skapa en imponerande manga-version av dig själv? Om svaret är ja får du inte missa den här utmaningen för karaktärsskapare! Det som gör att det här spelet sticker ut är att du har hundratals olika alternativ. Blanda dem i tusentals kombinationer! Du kan skapa en pojke, en flicka, en fe eller till och med en utomjording genom att välja element från de sex olika kategorierna. Kan du tro att du kan anpassa deras drag, hår, kläder, accessoarer och bakgrund?

Skaparen börjar med mycket djupgående genetik för din karaktär. Det finns ett trevligt, brett spektrum av hudtoner, liksom fantasifärger. Anpassa med anime-näsor, öron, rouge och tårar för att skapa uttryck, läppar, underbara anime-ögonformer, ögonbryn och ansiktshår. Spelet innehåller både manliga och kvinnliga funktioner som kan blandas och matchas helt och hållet. Frisyrmenyn låter dig skapa en verkligt unik avatar genom att blanda toppar, underdelar, extras och hästsvansar. Urvalet är häpnadsväckande! Kläderna spänner över både moderna och historiska samt asiatiska föremål som kimonos och quipaos. Många av överdelarna har ett könsbyte så att de kan bäras av både män och kvinnor, eller så kan du bara ange din kroppstyp. Du kan lägga toppar i lager med västar, kragar, ytterkläder, accessoarer och halsdukar! Tillbehörsavdelningen är otrolig. Det finns vingar, halsband, glasögon, örhängen och till och med mega kawaii djurplyschor! Jag tycker att chibi-fåren är de sötaste någonsin, även om laman, kattungen och kaninen också är med i tävlingen. Dessutom kan själva avataren ha djuröron, vilket är perfekt för att göra nekos. Jag ser Sailor Moons ädelstenar och godishornen från Homestuck. Hur många av dina favoritanimefigurer kan du återskapa här? Nu till de handhållna föremålen. Wow, Rin har verkligen skämt bort oss här. Det finns en hel "utan föremål"-sektion för att göra bedårande poser. Och sedan finns det en uppsjö av coola saker att hålla i, till och med ljussablar! Komplettera din scen med ett brett urval av bakgrunder, många inspirerade av Japan. Du kan till och med använda detta för att skriva din egen manga-serie! Det här spelet har varit oerhört populärt ända sedan det släpptes och det har varit en glädje att se Rin och Prince of Red Roses lägga till tematiska uppdateringar.

Liknande spel:

Gillade du Mega Anime Avatar Creator? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårrinmaru spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.