My Pinterest Nails Design

Världen i My Pinterest Nails Design är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela My Pinterest Nails Design, ett av våra bästa klä på spel!

Elsa, Anna och Moana bestämde sig för att träffas och tillbringa en härlig förmiddag med att göra sina naglar innan de gick på kurs senare. De studerar alla på samma universitet och flickorna bor i samma studenthem. Eftersom de skulle vilja ha en ny och trendig snigeldesign bestämde sig prinsessorna för att hitta inspiration på Pinterest. Varför hjälper du dem inte till? Lek med färger, måla deras naglar, lägg till söta mönster och komplettera deras nageldesign genom att välja matchande ringar och armband. När du är klar med naglarna kan du hjälpa flickorna att klä upp sig för klassen i några vackra outfits.

Liknande spel:

Gillade du My Pinterest Nails Design? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.