Neon War

Världen i Neon War är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Neon War, ett av våra bästa arkadspel!

Neon War är ett roligt spel där du måste överleva mot den till synes oändliga svärmen av fiender som faller mot ditt skepp. Genom en kombination av att hitta rätt uppgraderingar som passar din spelstil och dina färdigheter kan du få höga poäng och överleva så länge som möjligt mot de obevekliga attackerna. Fienderna i Neon War har en unik visuell stil, och de består av olika geometriska former, eller en kombination av dessa. På grund av Neon-temat kan du naturligtvis förvänta dig ett starkt, glödande ljus i hela scenen. Varje fiende har ett nummer i mitten, och detta nummer representerar antalet träffar som den måste ta för att försvinna. Det här numret visar också hur mycket skada de kommer att göra på ditt skepp om det lyckas kollidera med dig. Fiendernas rörelser är något förutsägbara, eftersom de ständigt studsar runt på scenen, men när fler av dem dyker upp kan det bli en utmaning riktigt snabbt.

Det som gör Neon War speciellt är den intressanta uppgraderingsmekaniken som du kan få tillgång till varje gång du startar om spelet. Under hela nivån får du specialpoäng genom att förstöra fiender, poäng som du sedan kan använda för att applicera alla möjliga förbättringar på ditt skepp. Dessa sträcker sig från en förbättrad eldhastighet till mer hälsa eller skada, och en skapar till och med ett annat mindre skepp som skjuter mot dina fiender. När fler fiender börjar dyka upp, och deras styrka ökar, kommer dessa uppgraderingar att göra skillnaden mellan att få fler poäng eller att behöva starta om.

Få höga poäng och ha kul när du spelar Neon War på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp i området under skeppet och håll den intryckt för att flytta till vänster eller höger. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen i samma område för att förflytta dig. Skeppet skjuter automatiskt när du börjar röra dig.

Liknande spel:

Gillade du Neon War? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.