Droid-O

Världen i Droid-O är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Droid-O, ett av våra bästa arkadspel!

Bli jordens försvarare mot en mäktig utomjordisk invasion när du spelar Droid-O på Hetaspel.se. I Droid-O är det bara du och ditt skepp mot den ständigt ökande horden av utomjordiska inkräktare, som kommer att göra allt de kan för att få tag på de rika naturresurserna som jorden har att erbjuda.

Rymdskeppet som du styr är lätt att styra, och detta är avgörande för din överlevnad, för i Droid-O behöver du inte bara skjuta på fienderna, du måste också se till att du inte kolliderar med dem. För att gå till vänster eller höger drar du bara ditt skepp i den riktning du vill röra dig. Helst bort från dina motståndare.

Ju mer du spelar, desto häftigare blir utomjordingarnas attack och dina formidabla försvarsförmågor kommer verkligen att sättas på det ultimata testet. För att hjälpa dig att avvärja dina fiender får du tillgång till olika hjälpsamma förbättringar som du kan applicera på ditt skepp, som gör dig starkare på olika sätt, antingen genom att ge dig alla möjliga kraftfulla vapen, som kanoner eller raketer, eller ge dig defensiva förmågor som en kraftfull sköld.

Skydda jorden från dess överhängande förstörelse när du spelar Droid-O på Hetaspel.se.

Liknande spel:

Gillade du Droid-O? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.