Short Life

Världen i Short Life är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Short Life, ett av våra bästa arkadspel!

Om spelets titel har väckt din nyfikenhet kommer alla dina frågor om varför spelet heter så här att besvaras när du har spelat den första nivån av Short Life. I Short Life måste du göra ditt bästa för att avsluta nivån, samtidigt som du undviker en myriad av faror som finns i överflöd i nivåerna. Från vassa spikar till sprängämnen och alla möjliga andra kreativa och dödliga sätt att dö på kommer varje steg du tar i Short Life att få dig att undra om det kommer att vara ditt sista.

Förvänta dig inte att din karaktär ska vara en akrobat som kan undvika en säker död på ett snabbt sätt. Nej, tvärtom. Karaktären som du spelar som i Short Life är bara en vanlig människa. Det som kommer att rädda ditt liv är tajmingen av dina rörelser, liksom din övergripande strategi. Varje hinder du övervinner innebär en ny session av planering. Upprepa denna process tills du når slutet av nivån.

Spela på Hetaspel.se ett utmanande men roligt spel och se hur långt du kan komma i Short Life.

Spela andra spel från short life-serien:

  1. Short Life 2

Liknande spel:

Gillade du Short Life? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC