Lucky Life

Världen i Lucky Life är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Lucky Life, ett av våra bästa arkadspel!

I Lucky Life måste du göra allt du kan för att överleva de farliga nivåerna som spelet har att erbjuda. Och om du inte gillar våld är Lucky Life definitivt inte spelet för dig, för det kan bli ganska brutalt och det finns mycket blod i spelet.

På varje nivå i Lucky Life finns det olika fällor och saker som inte ens ser så farliga ut och som är ute efter att avsluta ditt liv. Från spikar och exploderande tunnor fulla av dödliga kemikalier, till minor och andra överraskningar kan varje steg bli ditt sista. Dina enda vapen i Lucky Life är ditt förstånd och din tur.

För att klara en nivå måste du huka, hoppa eller bara springa och ta dig till mållinjen. Ibland måste du bara acceptera det faktum att du måste starta om nivån några gånger, vilket gör att du kan memorera var faran finns.

Testa dina färdigheter på Hetaspel.se och räkna dig lycklig över att du inte är i samma situation som huvudpersonen i Lucky Life.

Liknande spel:

Gillade du Lucky Life? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC