Tap Zap Boom

Världen i Tap Zap Boom är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Tap Zap Boom, ett av våra bästa arkadspel!

När du spelar Tap Zap Boom måste du se till att dina reflexer är redo för ett bra träningspass, för här är det din hand-ögonkoordination som avgör om du går vidare eller inte. I Tap Zap Boom styr du ett rymdskepp som avancerar på en racerbana. På din väg mot mållinjen kommer du till platser där det finns ett stort hinder i din väg, som du måste skjuta på.

De första hindren är lätta att förstöra, men ju längre du kommer desto knepigare blir det att ta dig igenom, eftersom hinder placeras framför dig. Om du träffar hindren för många gånger kommer ditt lopp att stoppas, och om det händer måste du starta om och försöka igen.

Testa dina reflexer på Hetaspel.se och se hur långt du kan gå och hur många poäng du får när du spelar Tap Zap Boom.

Liknande spel:

Gillade du Tap Zap Boom? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.