Moto Road Rash 3D

Världen i Moto Road Rash 3D är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Moto Road Rash 3D, ett av våra bästa arkadspel!

Förbered dig på en vild resa när du spelar Moto Road Rash 3D, ett snabbt motorcykelspel där du måste manövrera genom trafiken i hög hastighet och se till att du inte kraschar. Och eftersom en krasch kan inträffa vid minsta misstag när du sitter på en motorcykel, måste dina reflexer vara riktigt redo om du vill nå mållinjen i Moto Road Rash 3D.

Ju längre du kommer desto intensivare blir trafiken, och att veta när det är bäst att gasa upp eller sakta ner är av avgörande betydelse. Om du kör bredvid bilar och lyckas undvika att krocka får du en tidsbonus, men detta är något som du alltid måste balansera med det faktum att ju närmare du är inkommande trafik, desto större blir risken att krocka.

Kör snabbt men säkert på Hetaspel.se och ha kul när du spelar Moto Road Rash 3D.

Liknande spel:

Gillade du Moto Road Rash 3D? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.