Ballistic

Världen i Ballistic är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Ballistic, ett av våra bästa arkadspel!

Ballistic är ett spel där det är hur bra du siktar och din strategi som avgör din poäng. Spelets regler är enkla, men för att vinna måste du verkligen tänka innan du skjuter. Varje ruta på brädet har ett nummer, och det numret avgör hur många gånger du måste träffa den för att eliminera den från brädet.

Efter varje skott går rutorna framåt en bit, och när de når botten av skärmen förlorar du. Ju mer du spelar, desto fler bollar skjuter du, och detta skapar ett riktigt spektakel. Men fler projektiler innebär att det kan bli hektiskt ganska snabbt, och med hotet från de annalkande rutorna måste du alltid se till att alla dina skott räknas.

Få en hög poäng i Ballistic och öva på att sikta när du är på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du Ballistic? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.