Short Life 2

Världen i Short Life 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Short Life 2, ett av våra bästa arkadspel!

Fortsätt dina äventyr och undvik en hemsk och våldsam död när du spelar nästa spel i Short Life-serien. Short Life 2 ger dig tillbaka det spel som du är van vid, men med fler fällor och farliga situationer än någonsin tidigare.

Se vilka nya kreativa sätt som utvecklarna av Short Life 2 har tänkt på när du spelar denna uppföljare och se hur långt du kan överleva i helt nya nivåer. Precis som i föregångaren måste du i Short Life 2 räkna med att dö några gånger för att bemästra nivåerna och lära dig att övervinna de faror som ligger mellan varje hinder du har erövrat.

Precis som i sin föregångare är det inte säkert att din resa till mållinjen är över om du kolliderar med ett hinder, men räkna med att effekten kommer att ha vissa effekter. Till exempel förändras ditt sätt att röra dig drastiskt när dina ben skärs av av några blad. Men om du fortfarande kan tänka på dina fötter kan du kanske klara av nivån.

Se vilka nya överraskningar du kan hitta när du spelar Short Life 2 på Hetaspel.se.

Spela andra spel från short life-serien:

  1. Short Life

Liknande spel:

Gillade du Short Life 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC