One Ball Pool Puzzle

Världen i One Ball Pool Puzzle är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela One Ball Pool Puzzle, ett av våra bästa biljardspel!

På Hetaspel.se kan du alltid hitta roliga tankespel, och One Ball Pool Puzzle är ytterligare ett tillägg till denna avkopplande kategori. I One Ball Pool Puzzle är ditt mål att få bollen i hålet som ligger på en slumpmässig plats på bordet, och för att göra detta måste du använda en köksstav. Du kan förvänta dig samma beteende som vanligtvis kommer från detta biljardverktyg. Det roliga börjar verkligen ta fart i de senare nivåerna, när vägen mellan bollen och dess mål är fylld av olika faror som du måste undvika. Från farliga spikar till att räkna ut komplicerade banor, One Ball Pool Puzzle kommer säkert att sätta dina färdigheter på prov, och du behöver en rejäl dos tålamod om du vill klara av alla 45 nivåer.

Men det är inte bara de unika bordskonfigurationerna som kan hindra dig från att göra framsteg, utan även det faktum att du har ett begränsat antal försök att avsluta en nivå. Detta garanterar att du tar vissa risker, men gör också saker och ting lite roligare. När du vet att du bara har ett försök att ta dig till nästa nivå kommer du definitivt att prova en mer riskfylld manöver än du annars skulle ha gjort. Under hela One Ball Pool Puzzle kommer du aldrig att veta vad nästa nivå kan föra med sig, men en sak kommer att förbli densamma, och det är att varje nivå är en rolig utmaning. Och även om du kan se vilken väg bollen kommer att ta, vet du aldrig exakt var den kommer att stanna och hur du måste anpassa dig efter det.

Spela en rolig kombination av biljard och pusselspel på Hetaspel.se och se hur många nivåer du kan klara av.

Hur man spelar

Om du använder en dator måste du klicka på skärmen med hjälp av vänster musknapp och sedan dra musen för att bestämma kraften med vilken du slår bollen. Flytta musen till vänster och höger för att ändra positionen som köspöet kommer att träffa. Om du spelar från en mobil enhet måste du trycka på skärmen för att starta siktet, flytta fingret bakåt för att välja skjuthastighet och flytta det till vänster eller höger för att välja riktning på skottet.

Liknande spel:

Gillade du One Ball Pool Puzzle? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbiljardspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.