Onet Connect Classic

Världen i Onet Connect Classic är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Onet Connect Classic, ett av våra bästa mahjongspel!

Gör dig redo för söt grafik och glada stunder när du väljer Onet Connect Classic. I den här varianten av mahjong måste du hitta paren med de söta ikonerna, som kan vara roliga djur, läckra godis eller hälsosam mat, och rensa brädet tills timern tar slut. För att para ihop brickorna måste du ta hänsyn till att vägen mellan dem inte kan ha mer än tre linjer eller två 90-graders vinklar.

Spela klokt, för om det inte finns fler drag som du kan utföra för att koppla ihop två brickor, blandas brädet om och alla positioner som du lagt ner så mycket tid på att memorera kommer att gå förlorade! När tiden har gått ut är spelet över.

Ta reda på hur många nivåer du kan slå från Onet Connect Classic på Hetaspel.se

Liknande spel:

Gillade du Onet Connect Classic? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.