Penalty Superstar

Världen i Penalty Superstar är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Penalty Superstar, ett av våra bästa fotbollsspel!

Nu när Euro 2020 är på gång känner du kanske mer än någonsin suget efter att spela fotboll. Hetaspel.se tar dig ett steg närmare denna underbara sport med Penalty Superstar, ett roligt spel där du tar på dig rollen som målvakt och måste hindra bollen från att komma förbi dig.

Med enkel och intuitiv kontroll, söt grafik och uppiggande musik kan Penalty Superstar erbjuda dig otaliga roliga stunder. För att styra målvakten använder du piltangenterna för att gå framför alla inkommande skott. Var försiktig vid de som kommer i en vinkel eller vid alla luftskott. De brukar vara särskilt knepiga att stoppa.

Spela roliga fotbollsspel medan du väntar på Euro 2020-matcherna på Hetaspel.se.

Liknande spel:

Gillade du Penalty Superstar? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfotbollsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.