Pizza Maker

Världen i Pizza Maker är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pizza Maker, ett av våra bästa matlagningsspel!

Det har aldrig varit roligare att göra pizza! Pizza Maker matlagningsspel introducerar världen av matlagning, bakning och pizzatillverkning för små barn. Njut av hela matlagnings- och bakningsprocessen för att göra pizza genom att lägga till ingredienserna till degen och kavla ut den, skära grönsaker och laga såsen, lägga till ett stort antal olika pålägg och baka den i ugnen. Spelet är utformat för dagis- och förskolebarn och är lämpligt för att unga pojkar och flickor ska kunna spela på egen hand, utan stöd av vuxna. Gör en läcker pizza, grädda den i ugnen och ha väldigt roligt när du skär upp den! Skapa din egen läckra pizza och gör detta till en munsbitande upplevelse. Släpp loss din kreativitet - välj från ett stort urval av ingredienser och skapa den typ av pizza du gillar. När pizzan ser ut precis som du vill är det dags att baka den. Sätt in den i ugnen och titta på när skorpan blir brun, se hur osten smälter och alla andra ingredienser tillagas till perfektion. När pizzan är klar serverar du den på en tallrik och äter den. Läckert! Du kan också njuta av att leka med leksaker, eller anta utmaningen med en pizzaninjaskiva, eller spela ett minispel med glidpussel.

Liknande spel:

Gillade du Pizza Maker? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatlagningsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.