Pizza Party

Världen i Pizza Party är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pizza Party, ett av våra bästa matlagningsspel!

Om du älskar pizza bör du spela Pizza Party, ett spel som är fullt av läcker pizza och recept på populära pizzor som du kanske kan prova och laga tillsammans med dina vänner. Kom ihåg att pizza är gott men det kan bli ännu bättre när du delar det med någon. Och i Pizza Party delar du din goda mat med dina kunder.

Men du kan inte sälja vilken pizza du vill, eftersom varje kund har sina egna unika preferenser och favoritpizza, så det är bäst att du lär dig några olika recept om du vill få tips och om du vill att ditt företag ska blomstra. Du kan alltid ta en titt i din kokbok, men om du tar för lång tid på dig kommer kunderna att bli otåliga och de kommer snabbt att lämna din restaurang.

Men oroa dig inte för mycket för detta, för Pizza Party börjar dig med att kräva att du bara förbereder enkla recept, och när du väl behärskar dem kommer du långsamt att gå vidare till mer komplexa recept.

Öva dina färdigheter i pizzabagning på Hetaspel.se och gör dig redo att laga god och välsmakande pizza.

Hur man spelar

Lär dig de roliga recepten på pizzan som dina kunder beställer för att kunna tillaga maten. Välj rätt ingredienser från bordet framför dig. Om du vill ha en snabb påminnelse om ingredienserna till en viss pizza kan du använda hjälpknappen och konsultera din receptbok.

Liknande spel:

Gillade du Pizza Party? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatlagningsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.