Sisters Thanksgiving Dinner

Världen i Sisters Thanksgiving Dinner är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sisters Thanksgiving Dinner, ett av våra bästa matlagningsspel!

Thanksgiving är precis runt hörnet så dessa systrar bestämde sig för att laga den mest utsökta kalkonen! Hjälp dem steg för steg att få fram den godaste steken till Thanksgiving-middagen.

Förbered den nödvändiga fyllningen med hjälp av alla ingredienser som anges. Fyll sedan kalkonen försiktigt och sätt in den i ugnen. Var försiktig så att den inte blir överkokt. Förbered de kryddor som behövs för att smaksätta kalkonen.

Thanksgiving-middagen kan inte sluta utan den berömda pumpapajen. Baka den godaste pumpapajen för att göra Thanksgiving-kvällen ännu sötare!

Jag hoppas att du tycker om det här matlagningsspelet och ser fram emot fler kulinariska experiment på vår webbplats.

Liknande spel:

Gillade du Sisters Thanksgiving Dinner? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatlagningsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.