Queen of Pop

Världen i Queen of Pop är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Queen of Pop, ett av våra bästa skicklighetsspel!

På Queen of Pop får du öva din timing på ett av de roligaste sätten som finns, genom att försöka hålla jämna steg med en energisk musiktakt. Kontrollen i Queen of Pop är enkel och du behöver bara behärska tre tangentbordstangenter: vänsterpilen, högerpilen och nedåtpilen. Var och en av dessa styr en knapp längst ner på skärmen. För att få poäng måste du trycka på dem när en puck överlappar dem.

Som i nästan alla låtar börjar det långsamt i början, men efter ett tag börjar melodin öka i intensitet och det blir svårare att trycka rätt på tangenterna. Men övning hjälper dig att förbättra dig och snart behärskar du låtarna från Queen of Pop.

Spela ett roligt spel som kombinerar musik och snabba reflexer på Hetaspel.se och försök att få en hög poäng.

Liknande spel:

Gillade du Queen of Pop? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.