Rhino Rush Stampede

Världen i Rhino Rush Stampede är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Rhino Rush Stampede, ett av våra bästa djur spel!

Hjälp en söt noshörning att samla så mycket god frukt som möjligt, samtidigt som du undviker de farliga hindren som står i vägen i Rhino Rush Stampede, ett spel där snabba reflexer hjälper dig långt. Det är enkelt att styra den vänliga noshörningen på skärmen, och allt du behöver göra är att vänsterklicka på skärmen för att hoppa, och om du vill ha lite extra fart och kraft måste du högerklicka. Som en bonus kan du när du högerklickar också förstöra vissa föremål. Noshörningar är trots allt mycket kraftfulla djur!

På din flykt kan du samla in alla sorters olika frukter, som du sedan kan omvandla till alla sorters användbara föremål i en butik, till exempel sådana som kan få hjälpsamma allierade att ansluta sig till dig, som ger dig olika unika förmågor. Eller så kan du till och med få föremål som helt och hållet förvandlar din noshörning till andra kraftfulla bestar, som kan förstöra allt som står i din väg. I Rhino Rush Stampede är möjligheterna enorma och nöjet garanterat.

Spela ett roligt spel med djur på Hetaspel.se och se hur långt du kan gå när du spelar Rhino Rush Stampede.

Liknande spel:

Gillade du Rhino Rush Stampede? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.