Sausage Dog

Världen i Sausage Dog är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sausage Dog, ett av våra bästa djur spel!

Sausage Dog är ett roligt äventyrsspel där du spelar en härlig hund som måste navigera i miljön för att komma till slutet av nivån. För att avancera i scenen måste du få en bra förståelse för din omgivning, samt behärska dina rörelser och få en bra känsla för när den bästa tiden att röra sig är.

Med sin vackra 2D-grafik och glada musik är Sausage Dog verkligen ett nöje att spela, som kommer att hålla dig underhållen under alla 15 nivåer. Dessutom är Sausage Dog också fyllt av andra vänliga djur som du möter i nivåerna, och om du ger dem en gåva som du kan hitta i nivån låter de dig avancera till ditt mål.

Ge dig ut på ett spännande äventyr med en hund när du spelar på Hetaspel.se Sausage Dog .

Liknande spel:

Gillade du Sausage Dog? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.