Sea Bubble Shooter

Världen i Sea Bubble Shooter är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sea Bubble Shooter, ett av våra bästa bubbel spel!

Gå under havet i det här roliga äventyret med bubbelskjutare på Hetaspel.se. I Sea Bubble Shooter är din huvuduppgift att träffa stjärnan i mitten av skärmen. Men det är inte en så lätt uppgift som det verkar vid första anblicken, eftersom den är skyddad av massor av bubblor i olika färger.

För att nå stjärnan måste du skjuta bubblor på ett sådant sätt att du matchar tre eller fler av samma typ. Genom att göra detta kommer du långsamt att eliminera dem från nivån och du kommer långsamt att se att du får tillgång till stjärnan.

Du kommer snart att se att havet är fullt av liv, och de livfulla färgerna och det roliga spelet kommer att erbjuda dig otaliga timmar av underhållning. Så spela nu Sea Bubble Shooter på Hetaspel.se och få den bästa poängen!

Liknande spel:

Gillade du Sea Bubble Shooter? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbubbel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.