Shopping Street

Världen i Shopping Street är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Shopping Street, ett av våra bästa ledning spel!

Har du ett bra öga för detaljer? Varför inte prova Shopping Street, ett spel där du har till uppgift att försköna shoppingområdet i din lilla stad med eleganta affärer, restauranger och boutiquer? Precis som i varje början måste du börja i liten skala, så din resa börjar med bara en liten bistro med några få sittplatser.

Men detta är bara början. När du väl har börjat och lärt dig de intrikata detaljerna i din verksamhet kommer du att ge större vinster och få högre budgetar, vilket verkligen gör att du kan expandera ditt lilla imperium. När du blir mer populär kan det bli ganska svårt att möta marknadens ökande krav, så du måste agera strategiskt. För att göra detta gör du ditt bästa för att locka kunder att besöka alla butiker, så att trycket fördelas jämnt. Använd också parkbänkar, telefonkiosker, reklamskyltar, trafikljus och till och med en busshållplats för att locka kunder till shoppinggatan.

Odla ett företag och ha kul när du provar Shopping Street!

Liknande spel:

Gillade du Shopping Street? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårledning spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.