Snack Mahjong

Världen i Snack Mahjong är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Snack Mahjong, ett av våra bästa mahjongspel!

Mahjong är ett av de mest populära spelen i världen, och Hetaspel.se har en stor samling Mahjong-spel som alla kan njuta av. Snack Mahjong är ett spel som följer de regler som du förväntar dig av den här typen av spel, men som ändrar dem lite och ger dig det du älskar samtidigt som det lägger till något extra till den klassiska formeln.

I Snack Mahjong måste du fortfarande para ihop identiska bilder med varandra, men här måste du styra dessa bilder bredvid varandra. Detta ger en intressant förändring av reglerna för Mahjong, särskilt om du tänker på att brädet är befolkat med lådor som blockerar din väg. Som tur är har Snack Mahjong ett hjälpsamt Hint-system som kan hjälpa dig att vägleda dina nästa drag.

Spela det älskade spelet Mahjong med några nya regler på Hetaspel.se när du spelar Snack Mahjong.

Liknande spel:

Gillade du Snack Mahjong? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.