Xmas Mahjong Deluxe

Världen i Xmas Mahjong Deluxe är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Xmas Mahjong Deluxe, ett av våra bästa mahjongspel!

Om du gillar Mahjong och julen står för dörren är Xmas Mahjong Deluxe ett utmärkt val att spela på Hetaspel.se under julhelgen. Det spel som du redan känner till och älskar finns fortfarande kvar i Xmas Mahjong Deluxe och det underbara jultemat gör att du kommer att tänka på jultomten även när du spelar.

För att komma vidare i Xmas Mahjong Deluxe måste du matcha två brickor som har samma design på sig, men de måste ligga i stackens kanter. Mönstren har alla ett jultema, och i slutet av de 24 nivåerna kommer du säkert att minnas varje teckning på brickorna. Och om du spelar särskilt bra kan du få en poäng på tre stjärnor.

Spela ett avkopplande spel Mahjong i jul på Hetaspel.se och njut av din semester!

Liknande spel:

Gillade du Xmas Mahjong Deluxe? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.