Halloween Triple Mahjong

Världen i Halloween Triple Mahjong är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Halloween Triple Mahjong, ett av våra bästa mahjongspel!

Med sitt Halloween-tema och roliga spelupplägg kan Halloween Triple Mahjong vara det spel du letar efter när du behöver en paus från din dagliga rutin, men ändå vill känna Halloween-andan. Liksom alla Mahjong-spel erbjuder Halloween Triple Mahjong dig den speciella mixen av avkopplande spel och hjärnträning, som tillsammans i ett paket erbjuder dig otaliga timmar av underhållning.

Som namnet antyder är Halloween Triple Mahjong ett Mahjong-spel där brickornas utformning borde vara bekant för alla som känner till denna kusliga tid på året. Du kan förvänta dig massor av pumpor, spöken och häxor. Istället för att matcha två brickor av samma typ som i andra Mahjong-spel måste du här matcha tre brickor som har samma design på sig, och de måste ligga i stackens kanter.

Slappna av en stund på Hetaspel.se på Halloween och spela några av våra roliga mahjongspel.

Liknande spel:

Gillade du Halloween Triple Mahjong? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.