Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds

Världen i Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds, ett av våra bästa mahjongspel!

I Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds testas inte bara dina Mahjong-kunskaper, utan även din förmåga att fokusera på spelet och inte på det läckra godiset på skärmen. Och du behöver all koncentration du kan uppbåda, för med en tidsgräns på bara 640 sekunder och en ny dimension som lagts till den klassiska Mahjong-upplevelsen finns det ingen tid att förlora på att njuta av de läckra godiset på skärmen.

Även med alla dessa förändringar kommer spelupplevelsen i Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds att få dig att komma tillbaka. Reglerna som du är van vid finns fortfarande kvar i denna 3D-utgåva av Mahjong, och du måste matcha två bitar med samma söta mat på dem, men du kan bara välja de som är placerade på kubens kant.

Testa ditt minne och ditt fokus på Hetaspel.se och spela Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds, bara en av våra många Mahjong-titlar som du kan spela när du vill.

Liknande spel:

Gillade du Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.