Mahjong Dimensions: 350 seconds

Världen i Mahjong Dimensions: 350 seconds är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mahjong Dimensions: 350 seconds, ett av våra bästa mahjongspel!

Med en tidsgräns på endast 350 sekunder sätter Mahjong Dimensions: 350 seconds verkligen dina Mahjong-kunskaper på prov. Och när du dessutom lägger till det faktum att spelet är i 3D måste du verkligen veta vad du gör för att klara av nivån innan tiden går ut. Men om du inte lyckas i början kan du försöka igen, för på Hetaspel.se kan du alltid starta om nivån.

Precis som i alla klassiska Mahjong-spel måste du hitta ett par brickor som har samma teckning på sig, och de måste ligga på kubens kanter. Glöm inte att vi är i 3D nu och brädet som du förväntar dig är nu en kub, som du måste rotera för att hitta brickorna.

När en tidsbegränsning införs är det verkligen pressat och dina färdigheter sätts på det ultimata testet. Se hur långt du kan gå i Mahjong Dimensions: 350 seconds.

Liknande spel:

Gillade du Mahjong Dimensions: 350 seconds? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.