Winter Mahjong

Världen i Winter Mahjong är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Winter Mahjong, ett av våra bästa mahjongspel!

Vintern är på väg och Hetaspel.se är beredd att ge dig de nyaste och roligaste vinterspelen som du kan hitta. Winter Mahjong är ett sådant spel, och med det Mahjong-spel som du känner till och älskar kan du vara säker på att ha otaliga timmars underhållning.

Precis som i andra Mahjong-spel måste du i Winter Mahjong matcha två brickor som har samma teckning på sig. Du måste se till att du inte spenderar för mycket tid på att hitta paren, för när timern når noll stannar nivån. Det som gör Winter Mahjong till ett fantastiskt vinterspel är att teckningarna har ett tema som är centrerat kring denna årstid, så du kan förvänta dig granar, presenter, renar och många andra liknande mönster.

Spela några fantastiska spel i vinter när du spelar på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du Winter Mahjong? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmahjongspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.