Snow Ride 3D

Världen i Snow Ride 3D är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Snow Ride 3D, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Har du någonsin drömt om att susa fram genom snön på en släde? Dröm inte längre på Hetaspel.se! Tack vare Snow Ride 3D kan du nu njuta av spänningen i att åka släde utan att lämna ditt bekväma utrymme. Den uppslukande 3D-upplevelsen kommer att få dig att tro att du glider genom de snötäckta landskapen. När du känner för det kan du hoppa in i den virtuella släden på Hetaspel.se och låta äventyret börja med hjälp av Snow Ride 3D. Även om du inte fysiskt befinner dig i en släde kommer spelets realism att få dig att känna dig som på en snöig åktur. Målet är enkelt - tänj på dina gränser och sikta på den högsta poängen. Som grädde på moset kan du samla presenter längs vägen för att låsa upp fler än 10 fantastiska slädar. Var och en är cool på sitt sätt, och du kan sno dem alla med hjälp av de gåvor du samlar på dig. Men se upp - vägen är full av hinder. Öva på dina hoppfärdigheter och bemästra konsten att undvika kollisioner för att hålla dig på topp.

Men det är inte bara att glida fram - det finns hinder att hoppa över och hinder att ducka för. Utmana dina kompisar och din familj på en kraftmätning och se vem som får högst poäng. Du kommer att behöva snabbhet, precision och koordination, allt som kommer att sätta dina spelkunskaper på prov. Så håll ögonen öppna och reflexerna skarpa när du hoppar över hinder och väjer för att undvika kollisioner.

Låt inte hindren sakta ner dig - ta dig an dem direkt och visa upp din spelskicklighet. De snötäckta spåren kallar på Hetaspel.se, så spela Snow Ride 3D och låt äventyret utvecklas.

Så här spelar du

Använd piltangenterna för att styra släden och tryck på upp-piltangenten eller mellanslagstangenten för att hoppa.

Liknande spel:

Gillade du Snow Ride 3D? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC