SUPERHOT Prototype

Världen i SUPERHOT Prototype är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela SUPERHOT Prototype, ett av våra bästa skjutspel!

Spela nu prototypen som låg till grund för det världsomspännande fenomenet med förstapersonsskjutare som överraskade världen, SUPERHOT. I den här första versionen av spelet, SUPERHOT Prototype, kan du redan se början på en fantastisk idé. Få uppleva en unik skjutupplevelse, där tiderna rör sig bara när du rör dig.

Handlingen är vild och får dig att gissa, och liknar de galna actionscenerna från dina favoritfilmer: lite Matrix blandat med den intensiva handlingen i kinesiska filmer, där slow-motion och skräp som flyger omkring får ditt hjärta att bulta och adrenalinet att ligga på extremt höga nivåer.

Med en omedelbart igenkännbar konststil och spännande spelupplägg kommer du garanterat att ha roligt med SUPERHOT Prototype på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du SUPERHOT Prototype? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskjutspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.