Table Tennis World Tour

Världen i Table Tennis World Tour är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Table Tennis World Tour, ett av våra bästa sportspel!

Vinn världsmästerskapet i detta hyllade 3D-pingpongspel. Njut av den realistiska fysiken och spela en av de mest utövade sporterna i världen, och försök att slå alla andra motståndare från hela världen. Och det kommer inte att bli någon lätt uppgift, eftersom spelet kan vara ganska utmanande. Reglerna är ganska enkla, eftersom varje spelare har två servar i rad, och vinnaren avgörs när en spelare har 11 poäng, med minst 2 poäng i ledning.

Eftersom du styr slaget genom att svepa med fingret eller med muspekaren, gör den intuitiva kontrollen att spelet blir en barnlek och att du verkligen känner dig som en pingisspelare i världsklass. Progressionssystemet håller dig alltid på tårna, för ju mer du avancerar i spelet desto svårare blir motståndarna, precis som i verkligheten. Ta dig fram i graderna och led ditt land till toppen av världsmästerskapet i den här 3D-bordtennisappen.

Liknande spel:

Gillade du Table Tennis World Tour? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsportspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.