Moto X3M Pool Party

Världen i Moto X3M Pool Party är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Moto X3M Pool Party, ett av våra bästa sportspel!

Bli en våghals och gör ett stort nummer i stuntmotorcykelvärlden med Moto X3M Pool Party, uppföljaren till Moto X3M-serien. I det här spektakulära motorcykelspelet med vattentema är målet att slå de 22 nivåerna med sommartema så snabbt som möjligt. Utmaningarna du möter är många, från gigantiska undervattensrör till att undvika spetsiga hinder, och bara den mest beslutsamma kommer att avsluta loppet. När du kraschar kommer du snabbt tillbaka in i spelet med det smarta checkpoint-systemet, som alltid får dig tillbaka in i handlingen.

Har du vad som krävs för att få 3 stjärnor i slutet av varje nivå? Spela nu Moto X3M Pool Party och ta reda på det! När du kraschar kommer du snabbt tillbaka i spelet med det smarta checkpointsystemet, som alltid får dig tillbaka i action. Har du vad som krävs för att få 3 stjärnor i slutet av varje nivå? Spela nu Moto X3M Pool Party och ta reda på det!

Spela andra spel från moto x3m-serien:

  1. Moto X3M Winter
  2. Moto X3M Spooky Land
  3. Moto X3M

Liknande spel:

Gillade du Moto X3M Pool Party? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsportspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.