The Impossible Quiz 2

Världen i The Impossible Quiz 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela The Impossible Quiz 2, ett av våra bästa frågesport spel!

Lös en ny serie roliga och oväntade pussel när du spelar uppföljaren till det unika frågespelet The Impossible Quiz 2. I fortsättningen på originalet, som du också kan spela på Hetaspel.se, är din uppgift återigen att förbereda din hjärna för en omgång frågor som får dig att tvivla på varje svar du överväger. I The Impossible Quiz 2, precis som i föregångaren, är nyckeln till att lösa frågesporten att tänka utanför boxen och tänka två gånger innan du väljer ett svar. Det som vid första anblicken kan verka uppenbart är troligen en trickfråga. Och med ett begränsat antal försök att gå igenom frågesporten i ett svep måste du noga överväga varje alternativ.

Den oförutsägbara karaktären hos The Impossible Quiz 2 är något som det har ärvt från det första spelet, så om du har viss erfarenhet av att spela det första spelet kanske du redan känner till några av de knep som spelet använder. Men detta är bara en liten fördel, eftersom The Impossible Quiz 2 ser till att ge dig nya och unika utmaningar. Efter att du har fått reda på svaret kommer du naturligtvis att undra varför du inte kom på det tidigare, men en del av det roliga är att anpassa sig till de unika regler som The Impossible Quiz 2 ger dig. En sak är säker, och det är att det är bara om du överväger varje svar noggrant som du kommer att kunna göra framsteg och se vilket pris som väntar dig när du har avslutat The Impossible Quiz 2.

Hitta svaret på en annan uppsättning intressanta utmaningar när du spelar The Impossible Quiz 2 på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Precis som i det första spelet använder du vänster musknapp för att välja svar och interagera med spelet. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Spela andra spel från impossible quiz-serien:

  1. The Impossible Quiz Classic

Liknande spel:

Gillade du The Impossible Quiz 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfrågesport spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.