TNT Bomb

Världen i TNT Bomb är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela TNT Bomb, ett av våra bästa hjärnspel!

Är du i behov av lite explosiv action? Och när vi säger explosiv action menar vi det bokstavligen, för i TNT Bomb har du till uppgift att förstöra flera byggnader eller strukturer. Allt för det bästa, förstås! Ibland måste man trots allt förstöra något för att bygga något nytt i stället. Och det är där du kommer in, med den förstörande delen. Återuppbyggnaden finns i ett annat spel, som du definitivt kan hitta på Hetaspel.se också. Kanske i ett av dina förvaltningsspel!

I TNT Bomb har du 5 kraftfulla föremål att välja mellan, vart och ett med sina egna styrkor. Se till att utforma en smart strategi och använd dina resurser klokt! Om allt annat misslyckas är det bara att använda den ultimata jordbävningen och titta på den explosiva showen!

Med vacker 3D-grafik och engagerande spelupplägg kommer du garanterat att ha mycket roligt med TNT Bomb!

Liknande spel:

Gillade du TNT Bomb? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.