Touchdown Rush

Världen i Touchdown Rush är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Touchdown Rush, ett av våra bästa amerikansk fotboll-spel!

Amerikansk fotboll är känd som en sport som kräver mycket styrka och kraft. Vissa kanske till och med säger att den är ganska våldsam. På Touchdown Rush måste du skydda inte bara dig själv utan också bollen, samtidigt som du undviker de inkommande spelarna som försöker tackla dig, antingen genom att flytta dig ur deras väg genom att gå till vänster eller höger, eller genom att hoppa över dem.

Den intressanta grafiken kommer säkert att locka dig, och tävlingen om att göra en touchdown kommer att få dig att återvända till Touchdown Rush. Med en mängd olika nivåer kräver Touchdown Rush ständigt att du anpassar dig till dina motståndare, och ibland kan du bara få poäng genom att samla in specialföremål som du hittar på planen och som gör dig starkare.

Titta på Super Bowl och kom sedan till Hetaspel.se och spela några gratis spel om amerikansk fotboll!

Liknande spel:

Gillade du Touchdown Rush? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våramerikansk fotboll-spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.