American Football Challenge

Världen i American Football Challenge är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela American Football Challenge, ett av våra bästa amerikansk fotboll-spel!

Super Bowl är snart på gång och Hetaspel.se ger dig ett roligt amerikansk fotbollsspel som du kan spela för att känna dig i samma anda som detta legendariska sportevenemang. Kliv in i en amerikansk fotbollsspelares skor och föreställ dig att du är på planen och känner den enorma energin från publiken.

I American Football Challenge måste du fånga bollen som kastas mot dig. Eftersom lyckade passningar är avgörande om du vill vinna matchen måste du vara bra på det. Men när du befinner dig mitt i matchen har du ett begränsat antal försök, så American Football Challenge ger dig fem möjligheter att fånga tre bollar. Om du inte lyckas med detta måste du starta om nivån. Om du däremot lyckas går du vidare till nästa nivå.

Förbered dig för Super Bowl när du spelar på Hetaspel.se American Football Challenge .

Liknande spel:

Gillade du American Football Challenge? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från våramerikansk fotboll-spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.