Traffic Jam 3D

Världen i Traffic Jam 3D är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Traffic Jam 3D, ett av våra bästa bilspel!

Körspel är väldigt roligt och på Hetaspel.se kan du sätta dig bakom ratten i alla möjliga fordon. Från racingspel till parkeringsspel och alla möjliga andra roliga spel med bilar, du kan köra till ditt hjärtas belåtenhet när du besöker Hetaspel.se. Ett sådant bilspel är också Traffic Jam 3D, där du får köra i alla möjliga scenarier och måste utföra olika uppgifter. Från att nå din destination genom att väva genom intensiv trafik, där förarna snabbt byter körfält och du måste anpassa dig på ett ögonblick, till att få ett visst antal poäng inom en viss tidsram, kommer du att ha fullt upp i Traffic Jam 3D. De kommer bokstavligen att vara fulla, eftersom de kommer att klamra sig hårt fast vid ratten, särskilt i de situationer där du ser fler och fler bilar framför dig.

Om du någonsin har varit i en storstad vet du hur trångt det kan bli, och antalet bilar i trafiken är ibland ganska häpnadsväckande. I Traffic Jam 3D får du köra genom en sådan upptagen stad, och du kan välja mellan över tjugo roliga fordon, vart och ett med sina egna unika specifikationer. Du kan förvänta dig bilar med olika hästkrafter, bromsar och hantering, och det häftiga är att du till och med kan anpassa dessa egenskaper. Du kan till och med ändra hur din bil ser ut. Dessutom finns det flera olika lägen du kan spela i Traffic Jam 3D, till exempel ett karriärläge, som är som ett historieläge, eller så kan du bara ströva runt i staden när du väljer det fria läget. Och om du tröttnar på att köra genom staden kan du vara lugn, för du kan välja att åka i öknen eller på motorvägen. Så om du vill blanda upp saker och ting har du den möjligheten i Traffic Jam 3D.

Åk runt i din bil när du spelar Traffic Jam 3D på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd WASD- eller piltangenterna för att styra fordonets rörelse.

Liknande spel:

Gillade du Traffic Jam 3D? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC