Drifting Mania

Världen i Drifting Mania är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Drifting Mania, ett av våra bästa bilspel!

Drifting har länge varit en del av racingspel. På Hetaspel.se kan du behärska drifting på ett nytt sätt: genom att skapa en led från din bil till en av stolparna på sidan av banan rör sig din bil åt vänster eller höger, på Drifting Mania. Den grundläggande förutsättningen låter enkel, men att räkna ut när du ska svänga är en ganska knepig uppgift, för om du ansluter eller kopplar loss en stund för tidigt är du säker på att krascha ditt fordon.

Eftersom det kan vara roligt att anpassa sitt fordon låter Drifting Mania dig välja mellan 13 olika bilar, och du kan också ändra tävlingsbanorna. Men det roliga spelandet kvarstår, och snart kommer du att upptäcka hur roligt det kan vara att driva på detta nya sätt. Det är inte bara tillfredsställande att se din bil svänga runt ännu ett hörn, utan vetskapen om att varje drift kräver fokus och precision gör det ännu mer tillfredsställande att lyckas.

Njut av åkturen på Hetaspel.se med ett annat roligt bilspel när du spelar Drifting Mania.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att kasta ett rep och ansluta till stolpen vid sidan av vägen. Släpp denna knapp för att koppla loss och åka framåt. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen för att kasta repet och släpper fingret för att koppla loss.

Liknande spel:

Gillade du Drifting Mania? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.