Burnin' Rubber Crash n' Burn

Världen i Burnin' Rubber Crash n' Burn är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Burnin' Rubber Crash n' Burn, ett av våra bästa bilspel!

Kör i några av de farligaste förhållanden du kan tänka dig, under en spärreld från andra bilar, när du spelar Burnin' Rubber Crash n' Burn på Hetaspel.se. I det här actionfyllda racingspelet måste du överleva, samla in pengar och se till att du är den sista föraren som står kvar i intensiva bildueller. Med över 25 uppdrag kommer dina körkunskaper, ditt sikte och din strategi att sättas på prov, men du har tillgång till alla möjliga uppgraderingar och prylar som du kan använda för att ge dig ett försprång gentemot konkurrenterna. Förutom dessa kraftfulla modifieringar som du kan köpa kan du också låsa upp nya bilar, med alla möjliga olika statistik och attribut, som kanske passar bättre till din föredragna körstil. Och utöver allt detta kan du också aktivera ett specialläge som saktar ner allting, vilket ger dig lite extra tid att ta dig ur svåra situationer.

När du ställer till med förödelse i staden måste du uppfylla vissa mål, som skiljer sig från uppdrag till uppdrag. En sak som de oftast har gemensamt är den mängd förstörelse som du måste tillfoga det omgivande området. För att uppnå detta mål kommer du att ha alla sorters vapen, från maskingevär som fästs på bilens sidor till raketkastare, det finns massor av alternativ till ditt förfogande. Och om du vill tjäna mer pengar för fler upplåsningar måste du se till att nivån på den förödelse du åstadkommer är hög, särskilt om du vill dra nytta av alla sorters poängmultiplikatorer. Ett annat faktum som du kan använda till din fördel är den höga hastighet som din bil kan uppnå, och du kan till och med använda ett boost-alternativ för att få extra mycket fart.

Skapa all slags förödelse i den virtuella staden Burnin' Rubber Crash n' Burn när du spelar på Hetaspel.se och ha kul!

Hur man spelar

Använd WASD- eller piltangenterna för att styra bilen, Z eller höger musknapp för att aktivera din boost och X eller vänster musknapp för att skjuta.

Spela andra spel från burnin rubber-serien:

  1. Burnin' Rubber Multiplayer
  2. Burnin' Rubber 5 XS

Liknande spel:

Gillade du Burnin' Rubber Crash n' Burn? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC